Toimintaohje retkitukikohtien käyttöön 1.6.2020

Toimintaohje Tampereen Navigaatioseura ry:n hallinnassa olevien retkitukikohtien käyttöön alkaen 1.6.2020

Nämä toimintaohjeet on laadittu täsmentämään tukikohtien käyttöä koronaviruksen aikana kesällä 2020. Muuten noudatetaan valtiovallan ja THL:n antamia yleisiä ohjeita ja määräyksiä.

Näiden ohjeiden tarkoitus on yhteisin toimenpitein mahdollistaa turvallinen ja mahdollisimman normaali retkitukikohtien käyttö koronaviruksen aikana kaikille seuran jäsenille. Jokainen kävijä toimii tukikohdissa omalla vastuullaan ja vastaa myös turvallisuudestaan ja terveydestään.

– Tukikohtiin ei saa tulla sairaana tai ollessaan karanteenissa. Jos sairastut käytyäsi tukikohdissa koronavirukseen, toivomme, että ilmoitat asiasta kyseisen tukikohdan isännälle.

– Huolehdi henkilökohtaisesta käsi- ja yskimishygieniasta. MUISTA PESTÄ KÄDET JA YSKI TAI AIVASTA KERTAKÄYTTÖISEEN NENÄLIINAAN TAI HIHAAN.

– Seuran laitureihin voi kiinnittyä normaalisti.
– Grillikatoksia voi käyttää, huomioiden riittävät turvavälit. Grillillä jokaisen tulee käyttää omia astioita ja ruokailuvälineitä.
– Ulkohuusseja voi käyttää. Huolehdi yleishygieniasta.
– Tiskipaikkoja voi käyttää, käytä omia tiskiastioita.
– Seuran majoitustiloissa on ruuan valmistaminen sallittua omilla astioilla. Elintarvikkeita ei saa säilyttää yhteisissä tiloissa.

– Saunassa on käytettävä omia pesuastioita ja pesuaineita.
a. jos paikalla on useampia venekuntia ja saunotaan naiset/miehet -saunavuoroilla
– saunoissa tulee pitää riittävät etäisyydet henkilöiden välillä, maksimi henkilömäärä n. ½ normaaliajan
henkilömäärästä kerrallaan.
b. jos saunominen tapahtuu venekunnittain
– ½-tunnin saunavuorot

Seuran tiloista löytyy mm. yleispesuaineita tukikohtaisten ohjeiden mukaan, mutta niiden riittävyyttä ei kyetä takaamaan.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.

Tampereen Navigaatioseura ry:n hallitus