Tampereen Navigaatioseura on perinteikäs ja monipuolinen veneilyseura, joka edistää merenkulun ja veneilyn harrastusta sekä kehittää vesiliikennetietoja ja -taitoja. Seuran keskeisimpiä tehtäviä on koulutus. Monipuolinen navigointi- ja veneilykoulutus on suunniteltu lisäämään turvallisuutta ja viihtyvyyttä vesillä. Koulutuksen lisäksi seura tarjoaa jäsenilleen veneilyyn liittyviä kerhoiltoja ja kilpailuja sekä kuusi suosittua retkitukikohtaa. Vilkas toimintakeskuksemme Pajasaari sijaitsee Tammerkosken niskalla aivan Tampereen keskustassa.

Hae Tampereen Navigaatioseuran jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Liittyäksesi jäseneksi sinulla tulee olla saaristolaivuritutkinto. Tutkinnon varmistusta varten tarvitsemme tiedot tutkinnon suorituksesta (aika ja paikkakunta). Lisäksi tarvitsemme kopion laivuridiplomista. Kopion voit toimittaa postilla tai sähköpostilla jäsensihteerille (jasensihteeri@tans.fi)

Seuraan liittymismaksu on 150,-

Seuran vuotuinen jäsenmaksu v. 2021 on 50,-

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Seuran järjestämälle Saaristolaivurikurssille osallistuvat henkilöt merkitään automaattisesti seuran oppilasjäseniksi, jolloin liittymismaksua ja 1. vuoden jäsenmaksua ei peritä.

Jäseneksi hyväksytyt henkilöt merkitään seuran jäsenrekisteriin. Mahdollisista muutoksista tulee ilmoittaa jäsensihteerille. TaNS_Rekisteriseloste_jäsenrekisteri.

Liity jäseneksi

Jäsentietojen tarkistus