Seuran ylimääräisessä kokouksessa tehtiin henkilövalinnat ja palkittiin ansioituneita jäseniä

  Henkilövalintoja

Seuran vuosikokous helmikuussa päätti siirtää koronapandemiasta johtuen henkilövalinnat ylimääräiseen kokoukseen, joka pidettiin Pajasaaressa 15.6.2021. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin monia aiempiakin seuran kokouksia johtanut Risto Kangasniemi ja sihteeriksi Esa Karppi.

Asialistalla oli varakommodorin valinta, hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle sekä toiminnantarkastajien valinta. Varakommodori Marko Leino valittiin jatkamaan tehtävässä kaksivuotiskaudelle  vuoden 2023 vuosikokoukseen saakka. Erovuoroisista hallituksen jäsenistä Jaana Haaramo ja Jari Leppänen eivät olleet enää käytettävissä jatkokaudelle. Myös erovuoroinen Heidi Heino ilmoitti, että voisi jatkaa hallitustyöskentelyä ainoastaan vuoden 2022 vuosikokoukseen saakka. Näin ollen Heidi valittiin hallituksesta kesken kauden eronneet Kalle Louhimon paikalle seuraavaan v. 2022 vuosikokoukseen saakka.

Kaksivuotiskaudelle hallitukseen uusina jäseninä valittiin Jukka Kalliosaari, Janne Ruuti ja Tapio Soini. Erovuoroisista hallituksen jäsenistä Heikki Laakso valittiin uudelleen. Heidän toimikautensa kestää v. 2023 vuosikokoukseen saakka.

Toiminnantarkastajiksi valittiin edelleen Sari Koivumäki ja Eija Uotila.

Hallituksessa jatkavat vuoden 2022 vuosikokoukseen asti Esa Karppi, Tomi Häikiö, Jouni Mäkilä ja kommodori Jarmo Tuomiranta.

Ansioituneille jäsenille huomionosoituksia

Tampereen Navigaatioseura on perustettu vuonna 1966 ja nyt on meneillään seuran 55. toimintavuosi. Erityisiä juhlatilaisuuksia ei tälle vuodelle ole suunniteltu, mutta kuitenkin hallitus on päättänyt huomioida tavanomaista runsaammin seuran eri tehtävissä ansioituneita aktiivisia jäseniään. Seuran hakemuksesta Suomen Navigaatioliitto ja Suomen Purjehdus ja Veneily ovat myöntäneet seuraavat ansiomerkit, jotka luovutettiin kokouksen yhteydessä.

Suomen Navigaatioliitto

Kultamerkki: Kalle Antniemi ja Eija Uotila

Hopeamerkki: Mikko Finsk, Reija Finsk, Heikki Laakso ja Marko Leino

Pronssimerkki: Jaana Haaramo, Heidi Heino, Tomi Häikiö, Esa Karppi, Cristian Kutschke, Ari Leino, Ville Leino, Sari Leinonen, Jari Leppänen, Jorma Moisio, Ilari Pirkänen, Vesa Stenvall, Jarmo Tuomiranta, Sami Uotila, Tiina Virnes, Hanna Kutschke, Marika Lempinen ja Reetta Tuomola

Suomen Purjehdus ja Veneily 

Kultainen seura-ansiomerkki: Matti Juuso ja Jarmo Uotila

Hopeinen seura-ansiomerkki: Simo Suominen, Kari Tulonen ja Heikki Virtanen

Navigaatioseuran myöntämät omat huomionosoitukset

Standaari: Hannu Hanhinen

Kunniamerkki: Tarja Hanhinen, Eke Heikkilä ja Tarmo Jalonen

Ansiomerkki: Heikki Haaramo, Carita Lahtinen, Tommi Meriluoto, Jyrki Tuomela ja Heimo Valtonen

Emännän malja: Pirkko Ritomaa-Arat

Kunniakommodorin Cup: Katja Tuomela

Tampereen Navigaatioseura onnittelee lämpimästi kaikkia huomionosoituksen saaneita!

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigaatioliiton tervehdys, Heimo Valtonen

 

 

Kunniakommodori Virmo Suonpää ojentaa Kunniakommodorin Cup:n Katja Tuomelalle

 

Kommodorit jakamassa huomionosoituksia