Risteilyemännän tammikuun terveiset

Hyvää alkanutta vuotta 2019 – siis tätä vuotta, jolloin eskaaderi oikeasti toteutuu! Meitä on jo hieno porukka lähdössä:

Kaksi lähtösatamaa

Seitsemän venekuntaa

Yli 50 eskaaderilaista


En oli tätä uskonut vielä syyskuussa, kun tämän eskaaderin järjestämistä mietittiin. Meillä on upea päällystö ja mahtavia gasteja lähdössä reissuun mukaan ja vielä mahtuu!

Eskaaderille on tällä hetkellä varattu seitsemän venettä, jotka ovat 41-51 jalkaisia, uusia veneitä luotettavilta vuokraamoilta. Alunperin tarkoituksena oli lähteä vain Lavrionista, mutta eskaaderin kasvaessa ja venevalikoiman suppeutuessa siellä teimme yhdessä päällystön kanssa päätöksen lähteä myös Ateenasta. Tällä hetkellä Lavrionista lähtee neljä ja Ateenasta kolme venettä.

Olemme tavanneet päällystön kanssa kahdesti. Ensin marraskuun lopulla ja sitten päällystön pikkujouluissa. Viime torstaina tapasimme ensimmäisen kerran myös eskaaderin miehistön kanssa. Tulevia tapaamisia on suunniteltu ainakin keväälle tutustumisen merkeissä ja vielä ennen lähtöä syyskuussa kouluttautumisen merkeissä siitä, mitä Kreikassa voi odottaa.

Gastien ilmoittautumiset rullaavat hyvässä vauhdissa ja lisää ilmoittautumisia kilahtaa sähköpostiini koko ajan. Olen tästä mielissäni! Tammikuun loppuun asti on mahdollista ilmoittautua mukaan päällystöön ilman omia gasteja ja helmikuun alusta mukaan pääsee vielä, jos on oma veneellinen gasteja lähdössä mukaan.

Risteilyemäntänä en enää ole aivan yksin – apunani eskaaderin aikana ovat Ateenasta lähtevät Kim ja Riku. Heidät esitellään lähtijöille tarkemmin tapaamisissamme.

 

Eskaaderiterveisin

risteilyemäntä-Reetta