Tampereen Navigaatioseuran logo

Kiinnostaako Sinua työskentely Navigaatioseuran hallituksessa?

Kiinnostaako Sinua työskentely Tampereen Navigaatioseuran hallituksessa?

Tampereen Navigaatioseura etsii aktiivisia jäseniä toimimaan seuran hallituksessa. Hallitustyöskentely tarjoaa näköalapaikan seuran toimintoihin ja mielekästä tekemistä hyvässä porukassa. Mikäli kiinnostuit, lähetä yhteystietosi ja lyhyt kuvaus itsestäsi sekä mahdollisista kiinnostuksen kohteista ao. linkin kautta avautuvalla lomakkeella; https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari4.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=26F3A8CF136C64C5C2258695005E8B6E

Hallituskausi on kaikilla hallituksen jäsenillä kaksi vuotta ja puolet hallituksen jäsenistä on vuorovuosin erovuorossa. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja (kommodori), varapuheenjohtaja (varakommodori) ja kahdeksan muuta jäsentä.

Koronarajoituksista johtuen vuosikokouksemme 23.2.2021 päätti siirtää hallituksen henkilövalinnat seuran ylimääräiseen kokoukseen, joka pidetään viimeistään 30.6.2021 mennessä. Haluamme tällä järjestelyllä turvata jäsenten mahdollisuuden valmistautua ehdokasasetteluun ja suorittaa henkilövalinnat hyvin ja tasapuolisesti. Toivomme, että ylimääräinen kokous voidaan järjestää lähikokouksena. Kutsu ylimääräiseen kokoukseen toimitetaan jäsenille normaaliin tapaan sääntöjen mukaisesti.

Kiinnostaako jokin muu tehtävä seurassa? 

Seuran kaikki toiminnat ja tehtävät hoidetaan vapaaehtoisvoimin. Kaikille veneilystä kiinnostuneille löytyy varmasti mielekästä ja sopivaa tekemistä. Voit ilmoittaa samalla em. lomakkeella myös mahdolliset muut sinua kiinnostavat tehtävät seurassa.