Luet parhaimillaan 4 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #1652 Vastaa
   Tommi L
   Vieras

   Hei.
   Veneen nosto
   Ajattelin, että voitaisiin kerätä tähän ketjuun kokemuksia veneiden nostoista, laskuista ja kuljetuksista Tampereen seudulla.
   -Mitä tehtiin? (nostettiin, laskettiin + mahdollinen kuljetus mistä – mihin.)
   -Kuka suoritti noston tai kuljetuksen?
   -Kalusto jolla työ tehtiin.
   -Kuinka notsto tai kuljetus onnistui?
   -Tuliko kalliiksi?
   -Muuta huomioitavaa.
   Ajankohta vuosi ja vuodenaika (kevät kesä syksy)

  • #2319 Vastaa
   Tommi K
   Vieras

   Itse olen käyttänyt Tampereella oikeastaan vain ja ainoastaan Sinin (Järvinen) firman palveluita. Nosto- ja laskuhommat ovat hoituneet ammattimaisella otteella ilman häslinkiä. Toki venettä ei ole tarvinut kuljettaa mihinkään, vaan nosto/lasku järven ja telakointipukin välillä on aina voitu tehdä autoa siirtämättä. Muutamia kuvia 2015 syksyn nostosta löytyy tuolta: http://www.pikku-minkki.blogspot.fi/2015/11/lentavia-merilintuja-ja-pikkunisakkaita.html

   Pienen miinuksen antaisin Sinin tai kuljettajan täsmällisyydestä. Toisinaan autoa on odoteltu yli tunti sovitun kellonajan ylitse ja viime syksynä nosturi oli Jänissaaressa odottelemassa melkein tuntia ennen sovittua ajankohtaa ja itselläni oli luonnollisesti kaikki muut hommat vielä ihan vaiheessa.

   Joskus voisi tietty ihan vaihtelun vuoksi ja nostopalvelumarkkinoiden toimivuuden takia käyttää muitakin firmoja. Ainakin Lempäälän venekuljetuksen sivut http://boatmove.eu/ näyttävät oikein pätevältä. Kellään kokemuksia ko. firmasta?

  • #2320 Vastaa
   Timo Halonen
   Vieras

   Moi

   Sini Järvisen palveluita on käytetty useampi vuosi ja useamman eri veneen kanssa ja homma on toiminut hienosti. Itselle on jäänyt valmistelut nostoa ja laskua varten joita purjeveneen kanssa on hiukkasen enemmän kuin moottoriveneen kanssa.

   Sini hoiti myös purjeveneen kuljetuksen Turusta Tampereelle ja hienosti homma meni ilman mitään ihmettelyjä. Ole yhteydessä vain Siniin niin homma hoituu.

  • #3130 Vastaa
   HannuT
   Vieras

   Lempäälän venekuljetus nostanut ja laskenut veneeni pari kertaa Tampereella. Täsmällistä ja asiallista toimintaa. Sini Järvinen myös hoitanut nostoja/laskuja. Kerran oli tullut kolhu veneeseen veteenlaskun aikaan. Lasikuitu pinnasta rikki. En ollut itse paikalla laskussa joten täyttä varmuutta ei ole siitä että kolhu oli tullut nostossa. Tiedusteluun kolhusta en saanut koskaan vastausta. Joka tapauksessa molemmat firmat ihan suositeltavia. Itse näkisin pienen kilpalilun olevan hyväksi.

  • #9869 Vastaa
   Jukka K.
   Vieras

   Merimuikku tuli v. 2002 Kaarinasta Pyhäjärvelle Turkulaisen Kuljetusliike P. Husosen kyydissä trailerin ym. telakointivarusteiden kanssa. Homma hoitui hienosti.
   Pyhäjärveltä Näsijärvelle Sini Järvisen kyydissä n. 2006 pelkkä vene. Tämäkin hoitui hienosti. Vuosittaiset nostot ja laskut omalla trailerilla ja erinäisillä traktoreilla mm. Tero Reinola hoituneet hyvin.
   Nyt pitäis keväällä viedä paatti takaisin merelle Tammisaareen telakointivarusteineen. Kyselenpä taas Sini Järviseltä ja P.Husoselta, miten onnistuu.

Luet parhaimillaan 4 vastausketjuja
Vastaa aiheeseen: Veneiden nosto ja kuljetus
Tietosi: