Junnuleirillä iloista meininkiä

Navigaatioseuran perinteinen kesän Junnuleiri järjestettiin 25.- 29.7. Ylöjärvellä Antaverkan kurssi- ja leirikeskuksessa, joka osoittautui puitteiltaan erinomaiseksi leirin tarpeisiin. Ohjaajat mukaan lukien leirille osallistui kaikkiaan 35 veneilystä ja leiritoiminnasta kiinnostunutta. Ohjelmassa oli veneilyn perustaitojen opettelemisen lisäksi kaikkea muuta kesäkivaa; uimista, saunomista, askartelua, pelejä, leikkejä ja tietysti leiriolympialaiset.

Tämän kesän leirillä juhlittiin myös seuran leiritoiminnan 25-vuotista taivalta. Leiritoiminta aloitettiin 90-luvun puolivälissä Kuterin tukikohdassa, josta parin vuoden jälkeen siirryttiin Pohjaslahdelle Vehkalinnaan. Kaksi edelliskesää 2016-2017 leireiltiin Ruovedellä ja nyt ensimmäistä kertaa Ylöjärven Antaverkassa. Mikäli paikan varaaminen onnistuu, Antaverkkaan tullaan myös ensi kesänä.

Leirin järjestelyt ovat seuran toimintaperiaatteen mukaan vapaaehtoisten ohjaajien vastuulla. Monet ohjaajista ovat olleet toiminnassa mukana jo pitkään. Tällä kertaa leirin päätöstilaisuudessa huomioitiin seuran hallituksen toimesta erityisesti jo ensimmäisestä leiristä lähtien 25 vuotta sitten mukana ollutta Pirkko Ritomaa-Aratia, sekä kymmenen vuotta seuran nuorisotoiminnasta vastanneita Sari Kivipensasta, Riikka Virtasta ja Saku Heinosta. Isot kiitokset heille ja kaikille muille leiriohjaajille vuosien varrella!

Ensi kesän leiristä ja ilmoittautumisesta tiedotamme myöhemmin lisää. Tervetuloa mukaan!

Opiskellaan veneilyn aakkosia

Askartelua ja taidetta