Tampereen Navigaatioseuran nuorisotoiminta juontaa juurensa jo pitkälle 1990-luvun puolelle, rehtinä lasten ja nuorten veneilytapakasvatuksen sekä myös kouluttamisen järjestäjänä.

Juniorien kesäleiri on toiminnan kulmakivi. Pari ensimmäistä junnuleiriä järjestettiin Kuterissa, josta leiri siirtyi 20 vuotta sitten Pohjaslahdella sijaitsevaan Vehkalinnaan. Vehkalinnan siirtyessä yksityiseen omistukseen vuonna 2015, leiri on toiminut vuokratiloissa.

Leirin ohjelma sisältää ympäristöasioiden ja turvallisten veneilytapojen oppimista, askarteluja, saunomista, uimista, yhdessä oleilua ja tietysti veneilyä mm. optimistijollilla, Zoomilla, kumiveneillä ja seuran omalla Navis –koulutusveneellä. Vuosien kokemuksella olemme saaneet luotua leirille toimivan päiväohjelman, jonka avulla koulutetut ohjaajat pystyvät antamaan leiriläisille yksilöllistä ohjausta ja huolenpitoa. Kaikki ohjaajat ovat seuran omia kasvatteja ja ovat olleet itse leiriläisiä. Uusia apuohjaajia koulutetaan kasvavista leiriläisistä, kun halukkaat tarvittavan iän saavuttavat ja osoittavat kykynsä ottaa vastuuta leirin järjestämisessä.

Tampereen Navigaatioseuran junnuleiri on tunnettu hyvästä ja tiiviistä ryhmähengestä, jossa isommat auttavat pienempiään ja uudet leiriläiset otetaan avosylin vastaan.

Junioritoiminnan nuorisovastaavat ovat Matti Uusitalo ja Julia Halme sekä heidän apunaan toimivat ohjaajat.

Junnuleiri 2015

Juniorileirille ilmoittautuminen on auennut!

Kesän 2021 leiri on suunniteltu pidettäväksi 14.-18.7. Aitolahden Vanhassa Pappilassa. Alustava leiri-ilmoittautuminen on nyt auki seuran nettisivuilla ja sulkeutuu 20.6. Välittömästi tämän jälkeen Junioritoiminta arvioi seuran hallituksen kanssa leirin lopullisen toteutumisen.

Leirin ohjelmassa on vesillä olemista erilaisilla kulkupeleillä, uimista, saunomista, askartelua ja leiriruualla herkuttelua. Uimataito on pakollinen. Leirin hinta on 90 euroa/lapsi.

Uudet ja vanhat leiriläiset tervetuloa!

Linkki ilmoittautumiseen

Yhteystiedot