Navigaatioseura osallistuu Ännän veneilypäivään

Näsijärven Purjehdusseura ry kutsuu sinut mukaan osallistumaan kaikille veneilystä kiinnostuneille järjestettävään

Veneilypäivään – vapaa pääsy

Tervetuloa Näsijärven aalloille koepurjehduksille ja tutustumaan venemyyjien esittelemiin uusiin moottorivenemalleihin. Lisäksi tarjolla lounasta, makkaraa, lettuja, vohveleita. Tapaa samanhenkisiä veneilyihmisiä su 28.5.2017 klo 10 -16 Näsijärven Purjehdusseura ry:n vesiurheilukeskus Jänissaaressa.

Vesille – koepurjehdus tai koeajo

Oletko haaveillut purjehduksesta? Nyt pääset kokemaan seuramme purjehtijoiden kanssa koepurjehduksen Näsijärven aalloille.
Jos olet haaveillut moottoriveneistä, näytteillä on useita moottorivenemalleja. Esittelijöinä Yamaha-Center Tampere, Bike & Boat World, Veneliike Kymäläisen ja Nautical Partnersin. Pääset kokeilemaan veneitä vesillä heidän kanssaan. Esillä on heidän edustamansa venemerkit kattavasti.

Tapahtumassa paikalla on myös Tampereen Navigaatioseura Navis-aluksineen. He kertovat Navigaatioseuran toiminnasta ja mukaan pääset  myös kokeilemaan 10 metrisen koulutusveneen ohjaamista.

Mukana maaosastolla on myös Veho Tampere esittelemässä uusia automallejaan.

Poliisi, palokunta ja meripelastusseura ovat mukana Veneilypäivässä Näsijärvellä liikkuvalla kalustollaan. Voit tutustua kalustoon ja kysellä heiltä mm. turvallisuudesta vesillä.

Seuramme junioriosasto esittelee kuinka purjehduksen voi aloittaa ilman omaa kalustoa. Millaista on junioreiden kilpaileminen ja miten purjehduksessakin voi saada kavereita. Purjehtiva lapsi ei ole tuuliajolla!

Saapuminen Veneilypäivään

Paikka on Lentävänniemessä, Jänissaarenkatu 14. Suosittelemme käyttämään TKL:n busseja, nro 3, joilla pääset erittäin lähelle ja pysäkiltä ovat opasteet Jänissaareen. Pysäkki on nimeltään Jänislampi (nro 1026, vyöhyke B). Jos kuitenkin saavut autolla, pysäköinninohjaajamme auttavat sinua löytämään paikan.