Tampereen Navigaatioseura hallinnoi kaikkiaan kuutta tukikohtaa, joista viisi palvelee jäsenistöä veneilykohteina ja retkitukikohtina. Tammerkosken yläpäässä sijaitsevassa toimintakeskus Pajasaaressa on lähes ympärivuotisesti käynnissä kurssi- ja koulutustapahtumien lisäksi jäsenistön kerho-, kokoontumis- ja teemailtoja.

Retkitukikohdista neljä, Kuteri, Riekkola, Vähä-Lampisaari, Kalliomäki, ja uutena Honkatorppa, sijaitsee Näsijärven vesistössä. Meritukikohta Korppoonranta, sijaitsee Saaristomerellä Korppoon kunnassa.

Tukikohtien ylläpito on isäntäpariskunnan vastuulla. Kauden mittaan kussakin tukikohdassa järjestetään tapahtumapäiviä, joissa isäntien johdolla talkoovoimin rakennetaan uutta, kunnostetaan vanhaa tai viihdytään muuten vain yhdessä.

Retkitukikohtien järjestyssäännöt

Tukikohtamaksut

Edullisin tapa varmistaa tukikohtien käyttöoikeus koko vakituiselle venekunnallesi on vuotuisen tukikohtien käyttömaksun maksaminen. Tukikohtia voi käyttää myös suorittamalla käynnin yhteydessä kertakäyttömaksun.

Kausimaksu

90 € koko venekunnalle

Kausitarroja voi noutaa Pajasaaren myymälästä. Katso myymälän sivulta tarkemmat tiedot ajankohdasta. Tukikohtaisännillä saattaa myös olla mukanaan pieniä määriä kausitarroja.
Kausitarra tulee kiinnittää veneeseen siten, että se näkyy selvästi.  Kausitarrat laskutetaan jäsenmaksun yhteydessä. Jos maksat laskun eräpäivään mennessä, voit noutaa tarran ilman erillistä tositetta Pajasaaresta. Maksutietosi löytyvät tällöin myymälästä.

Käyntikertamaksu

10 €/vrk/vakituinen venekunta

Vierasmaksu

Mukana olevista vieraista suoritetaan aina käyntikertamaksu 10 €/vrk venekunnan vieraista yhteensä.

Maksaminen

Tukikohdista on saatavilla maksulappuja käyntikertamaksun suorittamiseksi. Voit myös maksaa käyntikertamaksun suoraan seuran pankkitilille

Nordea FI68 1443 3000 1036 45
Viitenumero on 110