Tampereen Navigaatioseuran nuorisotoiminta juontaa juurensa jo pitkälle 1990-luvun puolelle, rehtinä lasten ja nuorten veneilytapakasvatuksen sekä myös kouluttamisen järjestäjänä.

Pari ensimmäistä leiriä järjestettiin Kuterissa, josta leiri siirtyi 20 vuotta sitten Pohjaslahdella sijaitsevaan Vehkalinnaan. Vuodelle 2016 etsimme uuden leiripaikan. Leirin ohjelma sisältää ympäristöasioiden ja turvallisten veneilytapojen oppimista, askarteluja, saunomista, uimista, yhdessä oleilua ja tietysti veneilyä mm. optimistijollilla, kumiveneillä ja seuran omalla Navis –koulutusveneellä. Vuosien kokemuksella olemme saaneet luotua leirille toimivan päiväohjelman, jonka avulla koulutetut ohjaajat pystyvät antamaan leiriläisille yksilöllistä ohjausta ja huolenpitoa. Kaikki ohjaajat ovat seuran omia kasvatteja ja ovat olleet itse leiriläisiä. Uusia apuohjaajia koulutetaan kasvavista leiriläisistä, kun halukkaat tarvittavan iän saavuttavat ja osoittavat kykynsä ottaa vastuuta leirin järjestämisessä.

Tampereen Navigaatioseuran junnuleiri on tunnettu hyvästä ja tiiviistä ryhmähengestä, jossa isommat auttavat pienempiään ja uudet leiriläiset otetaan avosylin vastaan.

Junioritoiminnan nuorisovastaavat ovat Sari Kivipensas, Saku Heinonen ja Riikka Virtanen sekä heidän apunaan toimivat noin 15 toimeliasta ohjaajaa.

Kesän 2017 junnuleiri järjestetään 26.-30.7.2017. Leiripaikka on Aution leirikeskus Ruovedellä.

Tämän kesän leiri on nyt täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.  Kesän 2018 leirin osalta tiedotamme myöhemmin.

Junnuleiri 2015

Ilmoittaudu kesän 2017 junnuleirille

Yhteystiedot